Savetoo Kerkrade als 1ste deeleconomie HUB ParkstadDeelstad Parkstad spreekt met woningstichting HEEMwonen over de mogelijke vestiging van Savetoo Kerkrade in een van de leegstaande kantoorgebouwen van de woningstichting. HEEMwonen is bereid om een gebouw van tussen 200-300 m2 hiervoor, tegen gunstige voorwaarden, ter beschikking te stellen. Definitieve medewerking is afhankelijk van verdere uitwerking Savetoo en de mate waarin klanten HEEMwonen daarvan gebruik kunnen maken.

Savetoo Kerkrade is op dit moment uitgewerkt als een soort deeleconomie HUB, waarin verschillende deelplatforms samenwerken en de besparingsmogelijkheden van deeleconomie delen met en verspreiden onder inwoners, huurders van om te beginnen Kerkrade(-Oost). Savetoo maakt besparen en delen ook off-line hip en slim.

Binnen het beoogde gebouw is plaats voor spreekuren, info avonden, winkeldisplay, kantoorhouden en het organiseren van deelmarkten. En nog veel meer.

Op dit moment zoekt Deelstad Parkstad partners die dit concept verder mee willen uitwerken en/of gebruik willen maken van het gebouw. Inmiddels is er contact geweest met Croqqer en Alcander. Deze waren positief. Een deeleconomie HUB als Savetoo is slagvaardig en interessant wanneer minimaal een vijftal deelplatforms meewerken, gebruik willen maken van het pand. In de samenwerking zal worden afgesproken hoe er wordt bijgedragen in de exploitatie. Dit zal op flexibele basis en in de sfeer van de deeleconomie en besparen gebeuren.

Deelplatforms en anderen die mee willen werken aan deze eerste deeleconomie HUB in Parkstad kunnen contact opnemen viel info at streekpower.nl

Advertenties

One thought on “Savetoo Kerkrade als 1ste deeleconomie HUB Parkstad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s